Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Swmfk

Cerere - SWMFK - Designer

Recommended Posts

Cum te numești? Câți ani ai? Din ce oraș ești? Descrie-te în câteva cuvinte și lasă-ne o modalitate de contact.
Pentru inceput, mă numesc Alex, am vârsta de 14 ani trăiesc in Worcester(UK). Imi place destul de mult design-ul cu toate că sunt la inceput, hobby-ul meu este computer-ul si cu jocurile video. Mă puteti contacta pe discord RWeear#9490 sau pe TS unde am numele Swmfk.

De ce dorești acest grad? Consideri că ai experiența necesară exercitării acestui acces?

Doresc acest grad pentru a avea grijă foarte mare de sectiunea de design, pentru a dezvolta cu cât de mult pot această comunitate pe partea de design prin diferite concursuri si diferite activități. consider că am experiența necesară.

Pe ce secțiune ți-ai dori să activezi în principal și de ce? Faci parte dintr-un proiect anume? Oferă-ne câteva detalii.
Păi doresc să activez cel mai mult in sectiunea de Design. Nu mai fac parte dintr-un proiect, am făcut parte din multe proiecte, care nu au fost de foarte mare succes. (alte forumuri).

Cât timp petreci pe forum?
Pot petrece cel putin  3 ore activand in secțiunea de Design, iar in rest ce mai pot sta in + mă voi ocupa de sortarea lucrurilor si ajutarea membrilor care au nevoie de sfat-uri sau au probleme pe partea de design.

Ai avut vreun conflict cu un membru din Administrația Top-GaminG(dacă "da", cu cine?)? Ce părere ai despre administrație și ce ai schimba?
Nu, n-am avut probleme cu nimeni din staff. Momentan nu am o părere despre staff-ul comunității TOP-Gaming deoarece nu îi cunosc.

Ce propunere ai pentru forumul nostru pe care dorești să o expui? Ce ți-ar mai place să fie schimbat/îmbunătățit?Urmezi cursurile unei instituții(dacă "da", ce profil?) sau lucrezi într-un domeniu(dacă "da", care?)?

As propune de a se adăuga o sectiune numită Portofolii / Expunere  și sectiunea de Gift-uri / Cadouri. Mi-ar mai place să fie adaugata o sectiune de game-uri făcute de utilizatori pentru a face post-uri si pentru a ne distra (off-topic). Nu lucrez in domeniu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Acceptat, si bine ai venit pe Top-GaminG.

Astept cateva dintre creeatile tale in privat.

 

T/C

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...