Jump to content

Pentru eventualele buguri la tema, contactati-l pe @AssAssiN 

Sign in to follow this  
zNG.

[CERERE MODERATOR] zNG.

Recommended Posts

 1. Cum te numești? Câți ani ai? Din ce oraș ești? Descrie-te în câteva cuvinte și lasă-ne o modalitate de contact. 
  - Raul, am 14 ani, sunt din Piatra Neamt.
  Sunt un baiat de 14 ani, nascut pe data de 9 Mai. Am o inaltime de 1,60m, cu parul saten si ochii verzi. Sunt un baiat glumet, prietenos si ambitios. Imi place sa caut orice ca sa invat cat mai multe despre diferite lucruri, imi place tehnologia informaticii. Sunt din Piatra Neamt, judetul Neamt, sunt la "Scoala Gimnaziala Nr.1 Bicazu Ardelean", in clasa a VIII-a. Pentru inceput, imi place ceea ce fac, imi doresc sa imi fac cat mai multi prieteni, nu dusmani. Am practicat putin fotbalul si hockey, dar din pacate nu am putut continua din cauza scolii. Imi place sa am cat mai multi prieteni si sa ma inteleg bine cu toti. Nu imi plac oamenii neseriosi, "smecheri", si sa ma aprecieze asa cum sunt eu. Cam atatea despre mine
 2. De ce dorești acest grad? Consideri că ai experiența necesară exercitării acestui acces?
  - Doresc acest grad deoarece acest forum este frumos, doar ca necesita activitate, am vazut cativa copii pe comunitate, in special pe serverul RPG de SA:MP, care nu erau tocmai prietenosi, injurau, dadeau wanted fara motiv si alte chestii, insa sper ca aceste neintelegeri sa nu se extinda si sa ajunga si pe forum.
 3. Pe ce secțiune ți-ai dori să activezi în principal și de ce? Faci parte dintr-un proiect anume? Oferă-ne câteva detalii.
  - Nu stiu, alegeti voi pentru mine, ma descurc cu orice sarcina. 
 4. Cât timp petreci pe forum?
  - Pai... depinde... uneori 4-5 ore, alteori 3-4 sau mai multe. Nu am un program fix.
 5. Ai avut vreun conflict cu un membru din Administrația Top-GaminG(dacă "da", cu cine?)? Ce părere ai despre administrație și ce ai schimba?
  - Nu am avut cu nicun membru din administratia voastra. Sincer, imi place Staff-ul, nu as avea ce sa schimb.
 6. Ce propunere ai pentru forumul nostru pe care dorești să o expui? Ce ți-ar mai place să fie schimbat/îmbunătățit?
  - Daca v-ati afiliat cu un server, sa ii obligati sa isi faca topicurile, unele servere nu au nici macar un post in ele.
 7. Urmezi cursurile unei instituții(dacă "da", ce profil?) sau lucrezi într-un domeniu(dacă "da", care

           - Sunt un simplu elev de cls a 8-a.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Acceptat.

Noi doar oferim DNS si gradul de "Manager Server" la cei care vin cu serverele la noi,nu suntem interesati de ce playeri au pe server si ce grade ofera pe serverul lor,daca pe forum este totul ok nu ne bagam peste ei.

In caz ca nu poti fi activ 2-3...zile te rugam sa anunti unul din Fondatori sau pe chat-ul forumului.Daca nu primim nici-o informatie de la tine pentru inactivitatea ta timp de 2 zile vei primi remove.

T/C

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...