Jump to content

Pentru eventualele buguri la tema, contactati-l pe @putty :) 

Ogar

Super-Moderators
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ogar last won the day on September 8 2019

Ogar had the most liked content!

Community Reputation

32 Adminisrators

About Ogar

 • Rank
  Administrator TOP-GAMING

Recent Profile Visitors

126 profile views
 1. Ogar

  Welcome
 2. Ogar

  Bine ai venit!
 3. Ogar

  Done https://top-gaming.ro/forum/forum/20-entertainment/
 4. Ogar

  Model Nume Tatuaj » Descriere » Instalare » Autor » Link download / Scriptul » Alte informații »
 5. Ogar

  Acceptat !
 6. Ogar

  Acceptat ca S-Mod
 7. Ogar

  .:: Model Postare Tutorial ::. Nume Tutorial : Descriere : Autor : Link : 1. Nu se permite tutorial care contine reclame 2. Nu se permite reply cu tare , super , gj etc... 3. Fiecare tutorial postat trebuie aibe in numele topicului "[Tutorial]" 4. Nu aveti voie cu alt fel de postari decat ce apartine de sectiune 5. Nu este voie sa postati un tutorial asemanator sau identic cu cele actuale 6. Nu este permis 2x post 3x post etc... se mercheaza ca spam
 8. Ogar

  Model Nume Skin » Descriere » Instalare » Autor » Link download / Scriptul » Alte informații »
 9. Ogar

  Model Nume Script » Descriere » Instalare » Autor » Link download / Scriptul » Alte informații »
 10. Ogar

  Regulament 1.Nu aveti voie sa postati doar de dragul de a face posturi ,cand postati asigurati-va ca aveti argumente bine dezvoltate. 2.Inainte de a posta un cfg asigurati-va ca nu a mai fost postat. Folositi Search! 3.Nu postati mai mult de 3 cfg-uri/zi 4.Nu declarati un cfg ca este facut de voi cand defapt a fost copiat din alta parte. Model Nume Config » Autor » Link download » Alte informații »
 11. Pentru a posta un plugin trebuie sa completati acest model! Nume plugin : Descriere plugin: Link de download: Poze/Video: Alte detalii: La poze/video trebuie sa puneti poze sau videoclipuri in care este prezentat pluginul respectiv! Este strict Interzis copy-paste-ul massiv , daca copiati un text este strict necesar sa il sintetizati! Nu este aceeptat la descrierea pluginului Alte Traduceri decat limba Romana ! Orice Regula Nerespectata duce la advertizarea Membrului!
 12. Ogar

  Facebook
 13. Regulament 1.Nu aveti voie sa postati doar de dragul de a face posturi ,cand postati asigurati-va ca aveti argumente bine dezvoltate. 2.Inainte de a posta un addon asigurati-va ca nu a mai fost postat. Folositi Search! 3.Nu postati mai mult de 3 addons/zi 4.Nu aveti voie sa cereti anumite comenzi/lini pe parcurs. 5.Nu declarati un addon ca este facut de voi cand defapt a fost copiat din alta parte. Model Postare Descriere: Download: Autor: Pluginuri: Informatii *optionale* :
 14. Regulament 1.Nu aveti voie sa postati doar de dragul de a face posturi ,cand postati asigurati-va ca aveti argumente bine dezvoltate. 2.Inainte de a posta o harta asigurati-va ca nu a mai fost postata. Folositi Search! 3.Nu postati mai mult de 3 addons/zi 4.Nu declarati o harta ca este facuta de voi cand defapt a fost copiat din alta parte. Model Postare Descriere: Download: Autor: Poze: Informatii *optionale* :
 15. Cum te numești? Câți ani ai? Din ce oraș ești? Descrie-te în câteva cuvinte și lasă-ne o modalitate de contact. - Stefan/19/slatina/Calm,sportiv,intelegator/ Aici pm si yahoo (stefanaeom@yahoo.com) De ce dorești acest grad? Consideri că ai experiența necesară exercitării acestui acces? - Pentru ca stiu cu ce se mananca acest grad si vreau sa ajut forumul/ 100% experianta Adminsitrator am avut si eu un forum ipb! Pe ce secțiune ți-ai dori să activezi în principal și de ce? Faci parte dintr-un proiect anume? Oferă-ne câteva detalii. - Pe toate sunt on 7/24 Cât timp petreci pe forum? - 7/24 Ai avut vreun conflict cu un membru din Administrația Top-GaminG(dacă "da", cu cine?)? Ce părere ai despre administrație și ce ai schimba? - nu am avut nici un conflict cu nimeni ! Ce propunere ai pentru forumul nostru pe care dorești să o expui? Ce ți-ar mai place să fie schimbat/îmbunătățit? - Sa facem reclama pe facebook sa vina mai multi membri! Urmezi cursurile unei instituții(dacă "da", ce profil?) sau lucrezi într-un domeniu(dacă "da", care?)? - Lucrez la Pirelli
×
×
 • Create New...