Jump to content

Pentru eventualele buguri la tema, contactati-l pe @putty :) 

JynkWx

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JynkWx

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. JynkWx

  Data: 19.05.2019 Ora: 20:05 Minute jucate: 20,am jucat contra BOT's. Edit:Nu am prezicat ca am jucat cu botii.
 2. JynkWx

  Ideea e buna si ar putea fi implementata,totusi trebuie sa aflam opinia lui MrX asupra gradului care v-a fi oferit.
 3. JynkWx

  Consider ca ar trebui sa facem un mic giveaway ca sa crestem comunitatea.. Nu e obiligatoriu sa doneze fiecare din staff pentru a cumpara acest item... Insa consider ca incepand cu iunie ar trebui sa facem un giveaway cu un item de 10$ sau mai putin. Stiu ca ideea nu e perfecta dar oricine care are ceva de completat o poate face liber.
 4. JynkWx

  Nick: JynkWx Link GT: https://www.gametracker.com/player/electronique/188.212.101.14:27015/ Data: 17.05.2019 Ora: 9:40 Minute jucate: 40
 5. Nick tau : electronique/JynkWx Orele jucate : [ link-ul cu orele jucate ] :https://www.gametracker.com/server_info/188.212.101.14:27015/top_players/?query=electronique / chiar daca nu am multe ore jucate se poate observa activatatea mea pe server. Steam id: STEAM_0:1:469386166 https://steamcommunity.com/profiles/76561198899038061/ Varsta :16 Experienta SM :Da,am experienta pe serverele csgo,majoritatea fiind rusesti. Ai aplicat in grupul nostru pe steam ? [ https://steamcommunity.com/groups/firstarmyro ] + Invitarea prietenilor ? : Da Motivul pentru care doresti admin :Fiind deseori activ pe server,gasesc jucatori cu nonprofile cu spinbot/wall si consider ca ar trebui banati pentru a nu strica jocul celorlalti. Poti dona ? [ Da / Nu sau skinuri ] :Skinuri in mare parte. Date de contact :Discord JynkWx#8114 sau Steam id:jynkofficial2 Intrii minim 10 minute pe forum pe zii ? Da,pot intra 20-30 minute pe zi. O sa raspund la toate cererile de ban/unban/helper etc ? Da,nu am vreo problema cu asta. Ai citit regulamentul playerilor ? "box" Ai citit regulamentul adminilor ? "Gold" Ai citit regulamentul vip ? "Si daca nu vreau" Poti intra pe server minim 2 ore pe zi ? [ Da/ nu si de ce ? ] In mare pot intra pe server undeva la 1 ora pe zi cand sunt playeri online pentru a ma ocupa de securitatea ingame a serverului.
 6. 1.Ma numesc Dan.Am 16 ani.Sunt din Chisinau,Republica Moldova. Sunt destul de amuzant,prietenos si respectuos. Discord: JynkWx#8114 2.Deci doresc acest grad fiind ca consider ca serverul are nevoie de mai multi moderatori responsabili si fiind deseori activ pe server ma pot ocupa de securitatea ingame a acestuia.Da am experienta necesara ocupand unele functii pe alte servere majoritatea fiind rusesti. 3.Nu am o sectiune pe care as vrea sa activez insa sunt deschis pentru a activa oriunde e nevoie atat timp cat intra in capactitatile mele. 4.Pai avand in vedere ca am accesat astazi prima oara acest forum nu pot zice ca sunt activ momentan Insa ca fost moderator si helper pe alte servere intru pe forum de doua ori pe zi in functie de timpul pe care il am la dispozitie. 5.Nu,nu am avut nici un conflict cu unul din membrii sau administratorii serverului. 6.Consider ca forumul e decent si nu necesita alte schimbari. 7.Da,merg la liceu studiez profilul uman.
×
×
 • Create New...