Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Fuji

EX Staff
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Fuji

 • Rank
  Administrator / Uploader

Recent Profile Visitors

186 profile views
 1. Fuji

  Ne bucuram sa te avem printre noi, îți urez ședere plăcută !
 2. Fuji

  O scurta descriere : Grinch este cel de-al optulea film de animație produs de Illumination și Universal Pictures. Bazat pe cartea clasică scrisă de Dr. Seuss, Grinch spune povestea unui morocănos cinic care se decide să fure Crăciunul, dar care e întors din drum de o fetiță care adoră Crăciunul. Amuzant, emoționant și frumos vizual, este o poveste universală despre spiritul Căciunului și despre puterea optimismului. Pentru că, pe an ce trece, Crăciunul din orășelul Cinești devine tot mai colorat, mai agitat și mai zgomotos, deranjându-i, astfel, liniștea confortabilă în care viețuiește, Grinch decide să fure odată pentru totdeauna Crăciunul. Pentru asta, se va deghiza în Moș Crăciun, își va înhăma cei doi "reni" la sanie, și va purcede la treabă. În același timp, Cindy, o fetiță a cărei sărbătoare preferată e Crăciunul, plănuiește să-l prindă pe Moș Crăciun, ca să-i spună personal că este recunoscătoare pentru că are o mămică ce muncește din greu ca să aibă grijă de ea singură. Oare va reuși Cindy să-l prindă pe Moș Crăciun? Dar Grinch va reuși, oare, să reducă la tăcere micul orășel Cinești? Trailer :
 3. O scurta descriere : A Dog’s Way Home povesteşte odiseea înduioşătoare a Bellei, o căţeluşă care străbate un drum de aproape 600 km, pentru a-l regăsi pe iubitul ei stăpân, Lucas, student la medicină şi asistent voluntar în spitalul VA. Bella schimbă vieţile multor fiinţe pe care le întâlneşte în drumul ei neobosit - de la un pui de pumă, rămas orfan şi până la un veteran năpăstuit de soartă, Bella aduce bucurie şi alinare tuturor celor pe care-i întâlneşte, cu spiritul său unic şi credinţa sa nestrămutată. Bazat pe îndrăgitul bestseller A Dog’s Purpose, filmul A Dog’s Way Home reprezintă o odisee emoţionantă şi înălţătoare care reliefează puterea iubirii necondiţionate dintre un câine şi stăpânul său. Trailer :
 4. O scurta descriere : Supernatural este povestea lui Sam şi a lui Dean, doi fraţi uniţi de acelaşi destin: ei călătoresc prin pustiul câmpiilor americane cu misiunea de a găsi şi a ucide cele mai înfricoşătoare creaturi ale întunericului, de care oamenii au auzit doar din legende şi superstiţii. În timpul acestei lupte cu răul, Sam descoperă că are o serie de abilităţi paranormale: ciudatele sale viziuni prevestesc moartea celor din jur, dar şi apropierea pericolelor. Încurajaţi de propriul tată să se avânte în această aventură pentru a găsi creatura care le-a ucis mama cu mulţi ani în urmă, cei doi fraţi declanşează o adevărată vânătoare a demonilor: vampiri, vârcolaci şi fantome, acestea sunt doar câteva dintre creaturile cu care Sam şi Dean se confruntă. Trailer :
 5. Regulament ! Sunteti rugati sa aveti un limbaj cat mai decent. [ + warn, disable , suspend. Depinde de gravitatea limbajului. ] Nu vor fi acceptate posturi de genul tare : "recomand ; o sa ma uit" acestea o sa fie tratate ca spam.[ + warn ] Nu acceptam off topic sau certuri la sectiunea Filme! [ + warn ] Nu veniti cu link-uri de download! [ + warn ] Fara filme cu material pornografic [ + warn ] Daca trec 2 saptamani de cand nu s-a mai raspuns la topicul dumneavoastra si nu va putut ajuta nimeni se va inchide topicul respectiv! Atunci cand deschideti un topic respectati modelul de postare altfel riscati sa primiti suspend 3 zile!! Model Postare : Nick : Genul filmului dorit : Scurta descriere a filmului dorit :
 6. Model: Poza cu biletul: Miza recomandata: Alte detalii despre bilet: Regulament şi informaţii: 1.Înainte de a posta un topic, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postat de altcineva. 2.Încercați să oferiți un aspect cât mai frumos al topicului cu ajutorul "bbcodeurilor" 3.Posthunt-ul nu este permis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce asupra persoanei WARN! (Puteți aprecia postarea cu ajutorul butonului "Like this" ) 4.Insultele, atacul asupra unei persoane sau folosirea unui limbaj vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau cu suspendarea contului în funcție de gravitatea situației. 5. Puteți deschide maxim 2 topicuri pe zi în această secțiune. 6.Topicurile vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 7 zlle de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată. !! Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu WARN.!!
 7. Fuji

  Nume hartă : cs_compound_gc Link download : https://maps.cs-bg.info/get/49/mapsgo/ Versiune : - Autor : - Imagini :
 8. Fuji

  Nume hartă :cs_downtown_b2 Link download : https://maps.cs-bg.info/get/51/mapsgo/ Versiune : - Autor : - Imagini :
 9. Fuji

  Nume hartă :de_contra_csgo Link download : https://maps.cs-bg.info/get/67/mapsgo/ Versiune : - Autor : - Imagini :
 10. Fuji

  Nume hartă : de_cache Link download : https://maps.cs-bg.info/get/61/mapsgo/ Versiune : - Autor : - Imagini :
 11. Fuji

  Nume harta : de_nuke_ve Link download : https://maps.cs-bg.info/get/59/mapsgo/ Versiune : - Autor : - Imagini :
 12. Fuji

  Model Postare Texture Packs Nick: Nume Texture Pack: Versiune : Poza in joc: Link Download: Regulament Postare Texture Packs 1. Nu aveti voie sa faceti chat din topicuri. Nu aveti voie sa ziceti chestii de genul: "Bravo!" "Fain!" "Nu ai alt TP care...?". 2. Titlul topicului trebuei sa se fie "[Tp] [Versiune] *Nume*" || Ex: [Tp] [1.8-1.12] Faithfull" 3. Nu aveti voie sa postati acelasi texture pack mai mult de o data. 4. Postati maxim 3 texture packs/zi 5. Respectati modelul. 6. Nu folositi prescurtari pentru numele Texture Pack-ului.
 13. Fuji

  Model Postare Harti Nick: Nume Harta: Versiune: Poza in joc: Link Download: Regulament Postare Harti 1. Nu aveti voie sa faceti chat din topicuri. Nu aveti voie sa ziceti chestii de genul: "Bravo!" "Fain!" "Nu ai alta mapa care...?". 2. Titlul topicului trebuei sa se fie "[Map] [Versiune] *Nume*" || Ex: [Map] [1.8-1.12] THE LADDER TOWER". 3. Nu aveti voie sa postati aceasi mapa mai mult de o data. 4. Postati maxim 3 mape/zi 5.Postati mape DOAR de Minecraft 6. Respectati modelul. 7. Nu folositi prescurtari pentru numele Mapelor.
 14. Fuji

  Model - Skin-uri Minecraft Nume skin: Autor (optional): Imagini/Video: Link Download: Dupa 24h de la deschiderea topicului un moderator il va inchide pentru evitarea spam-ului. Inainte de a posta verificati daca acel skin a mai fost publicat odata pe forum
 15. Fuji

  Model - Moduri Minecraft Nume Mod: Imagini/Video: Descriere/Instalare: Link Download:
×
×
 • Create New...