• Announcements

  • AssAssiN

   Regulament General   04/12/2019

   Acest regulament se aplica pentru toate categoriile de membri inregistrati in comunitatea www.top-gaming.ro
   Regulamentul este aplicat in toate categoriile apartinatoare forumului deoarece indiferent de grad, regulamentul este scris si respectat de toata lumea.


   1. Username/profil/avatar/semnatura
   1.1 User name/Display name sa nu contina cuvinte vulgare sau tenta rasista. Sa fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativa a forumului.
   1.2 Avatarul/Semnatura sa nu contina poze pornografice/tenta rasista sau care fac referire la acte de cruzime fata de oameni/animale. Interzise sunt si imaginile de tip 'NSFW' (not safe for work) deoarece printre noi sunt si membrii ce ne viziteaza de la locul de munca ori spatii publice, in aceasta categorie se incadreaza in general pozele adulte +18
   1.3 Semnatura trebuie sa contina doar o poza deoarece semnatura nu reprezinta o galerie de poze si wallpapers.
   1.4 Este interzisa atasarea clipurilor video in semnatura.
   1.5 Inregistrarea mai multor conturi de pe aceasi adresa IP (Internet Protocol) este sanctionata cu suspendarea permanenta a tuturor conturilor/stergerea contului.

   2. Deschiderea unui nou topic (thread)
   2.1 Asigurati-va ca sunteti in categoria potrivita inainte de a deschide un nou topic.
   2.2 Folositi-va de 'Search' inainte de a deschide un topic deoarece este posibil sa existe deja un topic cu aceasi linie de subiect.
   2.3 Dati un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un raspuns cat mai rapid posibil.
   2.4 Nu este permisa deschiderea sau sustinerea prin postare a subiectelor (topic) ce sunt menite sa stocheze informatie irelevanta ca urmare incalcandu-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc.

   Exemplu: Daca intampini greutati la schimbarea avatarului, nu pui un titlu sec "problema" ci pui "problema schimbare avatar" astfel atunci cand un administrator ori moderator cauta problemele dupa cuvintele cheie "problema" , "avatar" , "schimbare" sa iti gaseasca mai rapid topicul si sa te ajute.

   3. Limbajul
   3.1 Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea permanenta pe forum
   3.2 Nu toleram insultarea membrilor inregistrati in comunitate indiferent de limba (in engleza, germana orice alta limba). Provocarea la cearta/injurii fiind de asemenea pedepsita cu suspendare temporara ori permanenta de la caz la caz.
   3.3 Jignirea cu tenta rasista este sanctionata cu suspendare permanenta.
   3.4 Sanctiunile sunt aplicate si in cazul mesajelor private (PM) din forum
   3.5 Limbajul neadcvat reprezinta si cenzura partiala a cuvintelor vulgare.

   4. Reguli de postare
   4.1 Off-topic/post-hunt/spam
   4.1.1 Off-topic reprezinta un post ce nu are legatura cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis.
   4.1.2 Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu si intelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se considera post-hunt.

   Exemplu: "salut" "tare" "frumos" "misto"
   Raspuns "generic" reprezinta afirmatiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legatura cu subiectul, exemplu "Imi place jocul, l-am jucat si e fain" poate fi considerat raspuns "generic" deoarece nu este un raspuns dezvoltat ori inconstient despre subiectul respectiv. 

   4.1.3 Daca s-a incalcat regulamentul printr-un post, cei ce vor sustine printr-un text "closed si warn" , "Ban bann" vor fi sanctionati pentru post-hunt. Pentru a reclama/anunta utilizati comanda report situat sub avatarul celui pe care doriti sa il raportati.
   4.1.4 Spam defineste postarea excesiva intr-o anumita categorie cu topicuri/posturi inutile sau cu acelasi subiect/raspuns.

   4.2 Dublu-post
   4.2.1 Nu este permisa dubla-postare, utilizati butonul edit. Nu este considerata dubla-postare daca cele doua posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore.
   4.2.2 Nu se considera dubla-postare daca intervalul este unul de cateva secunde deoarece se poate produce un conflict de conexiune ce are ca efect o rapida dubla-postare.

   4.3 Utilizarea excesiva/abuziva a colors/smiley/fontsize este interzisa
   4.3.1 Colors, fontsize sunt utilizate pentru a scoate in evidenta o idee, un fragment dintr-o propozitie nu pentru a "picta" orice post/subiect.
   4.3.2 Membrii ce incalca majoritate regulamentele 4.1 / 4.2 / 4.3 pot risca sanctionarea prin stergerea partiala sau totala a posturilor de pe forum estimandu-se un procent de 90% spamuri. Astfel recomandam, membrii ce incurajeaza Off-topic sau Post-hunt sa renunte la aceasta idee deoarece vor avea toate posturile sterse iar timpul este pierdut.

   5. Pirateria (warez)
   5.1 Interzisa este deschiderea oricarui subiect despre piraterie (warez)
   Urmatoarele subiecte vor duce la suspendare permanenta fara drept de apel:
   Instructiuni, discutii sau adrese despre cum ruleaza un program piratat, includem si crack-urile.
   Cererea sau publicarea de serial number-uri sau crack-uri.
   Cererea sau publicarea de DLC-uri.
   Cererea sau publicarea de trackere. (sursa torrente)
   Adrese de descarcare a unor aplicatii cu continut asupra careia nu aveti drepturi de autor. (exceptie adresele oficiale ce permit si lanseaza gratuit soft-ul lansat/creat de ei)
   Reclame serverelor private sau afirmatii ce sustin privatul gratuit.
   Exemplu: Afirmatiile de genul, hai joaca "moka" pe www.ewkew.ro decat sa joci pe oficial cu taxa lunara.

   6.Reclama\Spam
   6.1 Reclama face referire la prezentarea unui site in scopul de a atrage cat mai multi vizitatori. Orice post, semnatura, avatar sau mesaj privat de acest gen va fi sanctionat cu suspendarea permanenta a membrului.
   Exemplu: Intrati pe cea mai tare comunitate www.qwieojm.netos care e cea mai tare comunitate din lume!
   6.2 Nu este considerata reclama precizarea unor pagini cu scop informativ.
   Exemplu: Un membru doreste sa isi achizitioneze o placa video iar alti membrii recomanda pagini sau magazine online in domeniu.
   6.3 Adrese cu redirectionari catre pagini ce prezinta niste oferte sunt interzise si duc la suspendarea temporara ori permanenta dupa caz, in aceasta categorie sunt incluse si adresele de referinta catre jocurile directe in browser.
   Exemplu: Da click sa castigi un iphone, Fa bani pe net cu click

   7. Report
   7.1 Utilizati functia report in cazurile incalcarii regulamentului ori considerarii unei nedreptati in caz de sanctionare. Neconformarea duce la ignorarea problemei si nerezolvarea ei.
   7.2 Reportul nu reprezinta mesajele private catre echipa administrativa, nu utilizati functia de report daca nu intampinati cu adevarat o problema.

   8. Regulamente pe sectiune
   8.1 Unele sectiuni ale forumului sunt guvernate separat de un regulament local. Recomandam citirea cu atentie a regulamentelor pentru a va asigura ca nu veti fi sanctionati.

   In atentia cititorului!

   • Necunoasterea regulamentului nu este o scuza plauzibila.
   • Inregistrarea unui cont pe forumul http://www.top-gamingi.ro/forum reprezinta acodrul in legatura cu regulamentul sus mentionat.
   • Incalcarea regulamentului este sanctionat dupa caz cu warn/suspend in functie de nivelul incalcarii sau daca membrul respectiv mai are la activ incalcari ale regulamentului.
   • Cererea de accese, grade pe forum este si ea interzisa. Persoanele din conducerea comunitatii vor selecta si contacta potentiali membri participanti la selectia si dezvoltarea echipei administrative.
   • In orice alta situatie neprevazuta de regulament, conducerea comunitatii are ultimul cuvant.
   • Regulamentul poate suferi modificari in timp, recomandam recitirea lui periodica, multumim
Sign in to follow this  
Followers 0
Puby λ #

[MODEL]Cum postam corect o problema?

Din cauza topic-urilor deschise degeaba sau "prost-gandite" am decis sa constitui un fel de regulament si un model de postare, care va fi aplicat pe absolut toti utilizatorii forumului care posteaza aici.Va rog sa cititi si sa respectati urmatoarele indicatii/reguli:
1. Inainte de a posta o asa-zisa "problema", rugamintea e sa cautati mai intai pe internet.Dupa ce-l stoarceti de informatii si observati ca nimic nu a ajutat, cautati si in sectiunea asta, si vedeti daca cineva a intampinat aceeasi problema si a reusit sa solutioneze sau a primit opinii pentru rezolvare; daca nu v-a folosit nici una din cele doua variante, puteti sa deschideti un topic.

2. Atunci cand deschideti un topic, in descrierea problemei oferiti cat mai multe detalii; specificati tot ce credeti ca e important si neimportant, orice detaliu adus ajuta intr-un fel sau altul; si desigur precizati TOT ce ati incercat insa nu a avut efectul dorit.Prin chestia asta, trebuie sa intelegeti ca orice lucru care tine de partea asta, poate avea o rezolvare neasteptata; din cauza asta iubim tehnologia, corect? De altfel, va precizez mai jos un model optional prin care ati putea sa va definiti mai corect problema:
 

  Quote
Tip Software:
Windows: (ex.XP/ 7 / 8 etc....)
Soft Folosit: (ex.Vegas 11)
Problema: (Descrie in cateva cuvinte problema)
Screenshot: (E binevenit oricand, mai ales cand apare o eroare.)
Incercari pentru rezolvare: (Ceea ce ati incercat insa nu ati reusit sa solutionati)

 

 

  Quote
Tip Hardware:
Configuratie: (Componentele calculatorului vostru)
Durata de timp de cand intampinati problema: (In ce moment a aparut respectiva problema)
Problema: (Descrie in cateva cuvinte problema)
Simptome: (Consecinte alte problemei)
Incercari pentru rezolvare: (Ceea ce ati incercat insa nu ati reusit sa solutionati)

 

 

In cazul in care nu va pricepeti sau daca nu intelegeti anumite etape de rezolvare, intrebati cum se procedeaza si vi se va raspunde instant.

3. Daca solutionati singuri sau cu ajutorul unui post facut de un membru, sunteti rugati (ca sa nu spun obligati) sa precizati rezolvarea.(aveti functia de "Best Answer" pentru un raspuns bun dat de un membru) Prin asta, dati dovada ca sunteti capabili sa actionati si pe sentimentul de ajutorare reciproca, ca sa nu mai spun ca vi se face voua un bine si sunteti pusi intr-o lumina favorabila.

4. Cei care posteaza in topic-uri sunt rugati sa abordeze cu precizie problema respectivului, si sa nu faca post-uri al caror continut sa fie identic cu al celui care si-a spus opinia inaintea lui fara niciun argument adus in plus.De asemenea, post-urile de genul: "arunca calculatorul pe geam"; "ia un alt calculator", vor fi sanctionate conform regulamentului intern.
Cel mai important e sa tratati sectiunea cu seriozitate, si sa nu postati daca nu aveti nimic de zis referitor la respectiva problema.

Orice topic care nu prezinta detalii asupra respectivei probleme aparute, in ciuda faptului ca un Moderator v-a precizat asta, va fi inchis (ma refer doar la topic-urile generice: "am o problema cu Mozilla Firefox ma puteti ajuta?"); la fel se va intampla si cu topic-urile in care va incepe asa-zisul "fenomen" de off-topic.

 

5. Incercati sa fiti realisti si sa nu cereti imposibilul, si anume daca nu ati primit un raspuns in decurs de 72h e de ajuns sa dati un simplu "up" si problema voastra va urca peste celelalte fiind evidentiata.

Va rog sa evitati posturile de genul: "haide frate odata, cineva?"; "am facut topicul degeaba" s.a.m.d deoarece sunt considerate post-hunt de mine si veti fi sanctionati.

 

6. Echipa IT Helper nu e obligata sa ofere asistenta pe serverul nostru de ts3 (anume ts.indungi.ro) , de asemenea nu oferim asistenta prin intermediul programului TeamViewer. Daca totusi un membru al echipei procedeaza in acest mod, o face pe propria raspundere. Nu suntem raspunzatori de comentariile voastre negative referitoare la solutionarea respectivei probleme.

 

 

#UPDATE

 

TOATE TOPICURILE CARE SUNT MAI VECHI DE 2 SAPT SI NU AU ACTIVITATE ( INTERES DIN PARTEA INITIATORULUI SI/SAU REPLY-URI FOLOSITOARE ) VOR FI INCHISE !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0


CU STIMA SI RESPECT TOP-GAMING.RO