• Announcements

  • AssAssiN

   Regulament General   04/12/2019

   Acest regulament se aplica pentru toate categoriile de membri inregistrati in comunitatea www.top-gaming.ro
   Regulamentul este aplicat in toate categoriile apartinatoare forumului deoarece indiferent de grad, regulamentul este scris si respectat de toata lumea.


   1. Username/profil/avatar/semnatura
   1.1 User name/Display name sa nu contina cuvinte vulgare sau tenta rasista. Sa fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativa a forumului.
   1.2 Avatarul/Semnatura sa nu contina poze pornografice/tenta rasista sau care fac referire la acte de cruzime fata de oameni/animale. Interzise sunt si imaginile de tip 'NSFW' (not safe for work) deoarece printre noi sunt si membrii ce ne viziteaza de la locul de munca ori spatii publice, in aceasta categorie se incadreaza in general pozele adulte +18
   1.3 Semnatura trebuie sa contina doar o poza deoarece semnatura nu reprezinta o galerie de poze si wallpapers.
   1.4 Este interzisa atasarea clipurilor video in semnatura.
   1.5 Inregistrarea mai multor conturi de pe aceasi adresa IP (Internet Protocol) este sanctionata cu suspendarea permanenta a tuturor conturilor/stergerea contului.

   2. Deschiderea unui nou topic (thread)
   2.1 Asigurati-va ca sunteti in categoria potrivita inainte de a deschide un nou topic.
   2.2 Folositi-va de 'Search' inainte de a deschide un topic deoarece este posibil sa existe deja un topic cu aceasi linie de subiect.
   2.3 Dati un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un raspuns cat mai rapid posibil.
   2.4 Nu este permisa deschiderea sau sustinerea prin postare a subiectelor (topic) ce sunt menite sa stocheze informatie irelevanta ca urmare incalcandu-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc.

   Exemplu: Daca intampini greutati la schimbarea avatarului, nu pui un titlu sec "problema" ci pui "problema schimbare avatar" astfel atunci cand un administrator ori moderator cauta problemele dupa cuvintele cheie "problema" , "avatar" , "schimbare" sa iti gaseasca mai rapid topicul si sa te ajute.

   3. Limbajul
   3.1 Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea permanenta pe forum
   3.2 Nu toleram insultarea membrilor inregistrati in comunitate indiferent de limba (in engleza, germana orice alta limba). Provocarea la cearta/injurii fiind de asemenea pedepsita cu suspendare temporara ori permanenta de la caz la caz.
   3.3 Jignirea cu tenta rasista este sanctionata cu suspendare permanenta.
   3.4 Sanctiunile sunt aplicate si in cazul mesajelor private (PM) din forum
   3.5 Limbajul neadcvat reprezinta si cenzura partiala a cuvintelor vulgare.

   4. Reguli de postare
   4.1 Off-topic/post-hunt/spam
   4.1.1 Off-topic reprezinta un post ce nu are legatura cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis.
   4.1.2 Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu si intelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se considera post-hunt.

   Exemplu: "salut" "tare" "frumos" "misto"
   Raspuns "generic" reprezinta afirmatiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legatura cu subiectul, exemplu "Imi place jocul, l-am jucat si e fain" poate fi considerat raspuns "generic" deoarece nu este un raspuns dezvoltat ori inconstient despre subiectul respectiv. 

   4.1.3 Daca s-a incalcat regulamentul printr-un post, cei ce vor sustine printr-un text "closed si warn" , "Ban bann" vor fi sanctionati pentru post-hunt. Pentru a reclama/anunta utilizati comanda report situat sub avatarul celui pe care doriti sa il raportati.
   4.1.4 Spam defineste postarea excesiva intr-o anumita categorie cu topicuri/posturi inutile sau cu acelasi subiect/raspuns.

   4.2 Dublu-post
   4.2.1 Nu este permisa dubla-postare, utilizati butonul edit. Nu este considerata dubla-postare daca cele doua posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore.
   4.2.2 Nu se considera dubla-postare daca intervalul este unul de cateva secunde deoarece se poate produce un conflict de conexiune ce are ca efect o rapida dubla-postare.

   4.3 Utilizarea excesiva/abuziva a colors/smiley/fontsize este interzisa
   4.3.1 Colors, fontsize sunt utilizate pentru a scoate in evidenta o idee, un fragment dintr-o propozitie nu pentru a "picta" orice post/subiect.
   4.3.2 Membrii ce incalca majoritate regulamentele 4.1 / 4.2 / 4.3 pot risca sanctionarea prin stergerea partiala sau totala a posturilor de pe forum estimandu-se un procent de 90% spamuri. Astfel recomandam, membrii ce incurajeaza Off-topic sau Post-hunt sa renunte la aceasta idee deoarece vor avea toate posturile sterse iar timpul este pierdut.

   5. Pirateria (warez)
   5.1 Interzisa este deschiderea oricarui subiect despre piraterie (warez)
   Urmatoarele subiecte vor duce la suspendare permanenta fara drept de apel:
   Instructiuni, discutii sau adrese despre cum ruleaza un program piratat, includem si crack-urile.
   Cererea sau publicarea de serial number-uri sau crack-uri.
   Cererea sau publicarea de DLC-uri.
   Cererea sau publicarea de trackere. (sursa torrente)
   Adrese de descarcare a unor aplicatii cu continut asupra careia nu aveti drepturi de autor. (exceptie adresele oficiale ce permit si lanseaza gratuit soft-ul lansat/creat de ei)
   Reclame serverelor private sau afirmatii ce sustin privatul gratuit.
   Exemplu: Afirmatiile de genul, hai joaca "moka" pe www.ewkew.ro decat sa joci pe oficial cu taxa lunara.

   6.Reclama\Spam
   6.1 Reclama face referire la prezentarea unui site in scopul de a atrage cat mai multi vizitatori. Orice post, semnatura, avatar sau mesaj privat de acest gen va fi sanctionat cu suspendarea permanenta a membrului.
   Exemplu: Intrati pe cea mai tare comunitate www.qwieojm.netos care e cea mai tare comunitate din lume!
   6.2 Nu este considerata reclama precizarea unor pagini cu scop informativ.
   Exemplu: Un membru doreste sa isi achizitioneze o placa video iar alti membrii recomanda pagini sau magazine online in domeniu.
   6.3 Adrese cu redirectionari catre pagini ce prezinta niste oferte sunt interzise si duc la suspendarea temporara ori permanenta dupa caz, in aceasta categorie sunt incluse si adresele de referinta catre jocurile directe in browser.
   Exemplu: Da click sa castigi un iphone, Fa bani pe net cu click

   7. Report
   7.1 Utilizati functia report in cazurile incalcarii regulamentului ori considerarii unei nedreptati in caz de sanctionare. Neconformarea duce la ignorarea problemei si nerezolvarea ei.
   7.2 Reportul nu reprezinta mesajele private catre echipa administrativa, nu utilizati functia de report daca nu intampinati cu adevarat o problema.

   8. Regulamente pe sectiune
   8.1 Unele sectiuni ale forumului sunt guvernate separat de un regulament local. Recomandam citirea cu atentie a regulamentelor pentru a va asigura ca nu veti fi sanctionati.

   In atentia cititorului!

   • Necunoasterea regulamentului nu este o scuza plauzibila.
   • Inregistrarea unui cont pe forumul http://www.top-gamingi.ro/forum reprezinta acodrul in legatura cu regulamentul sus mentionat.
   • Incalcarea regulamentului este sanctionat dupa caz cu warn/suspend in functie de nivelul incalcarii sau daca membrul respectiv mai are la activ incalcari ale regulamentului.
   • Cererea de accese, grade pe forum este si ea interzisa. Persoanele din conducerea comunitatii vor selecta si contacta potentiali membri participanti la selectia si dezvoltarea echipei administrative.
   • In orice alta situatie neprevazuta de regulament, conducerea comunitatii are ultimul cuvant.
   • Regulamentul poate suferi modificari in timp, recomandam recitirea lui periodica, multumim

NaRUTO

Members
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

NaRUTO last won the day on May 3

NaRUTO had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About NaRUTO

 • Rank
  Deținător CS.TOP-GAMING.RO
 • Birthday
 1. Film- Ghost Rider Spirit of Vegenance Genul filmului- Acțiune Trailer-
 2. Gen:Acțiune,groaza și intriga Anul 2014
 3. Numele filmului: Aquaman Genul filmului: Actiune
 4. Numele filmului: Mumia 2017 Genul filmului:Aventura, acțiune Trailer:
 5. Numele filmului The Forest Genul filmului: Un film de acțiune , horror, aventura! Trailer:
 6. Nume : Alexandru Vârstă :14 Contact :fb Steam Localitate / Județ :Turburea/Gorj O scurtă descriere despre tine :Sunt de treaba, îmi place fotbalul Care este ocupația ta : Școală, fotbalul,handbal(câteodată) Cum ai aflat de noi ? :Pe internet Notă acordată comunității :10 Ai dat "LIKE" la pagina noastra de FACEBOOK ( CLICK HERE ) : Acum o să dau
 7. Cum te numești? Câți ani ai? Din ce oraș ești? Descrie-te în câteva cuvinte și lasă-ne o modalitate de contact. - Alexandru Udrea, am 14 ani, stau lângă orașul Tg-Jiu, sunt de treabă, joc fotbal, ca jocuri (cs FIFA GTA) De ce dorești acest grad? Consideri că ai experiența necesară exercitării acestui acces?-Vreau sa ajut in creșterea comunitatii și da consider că am destula experiența pentru a primi acest grad Pe ce secțiune ți-ai dori să activezi în principal și de ce? Faci parte dintr-un proiect anume? Oferă-ne câteva detalii. - Divertisment, deoarece îmi plac filmele, muzica și pot posta foarte mult Cât timp petreci pe forum? - 5 ore, activ tot timpul (aproape) Ai avut vreun conflict cu un membru din Administrația Top-GaminG(dacă "da"și, cu cine?)? Ce părere ai despre administrație și ce ai schimba? - Nu, as schimba nimic e bine așa cum este Ce propunere ai pentru forumul nostru pe care dorești să o expui? Ce ți-ar mai place să fie schimbat/îmbunătățit? - Poate pe parcurs voi face o propunere deocamdată îmi place Urmezi cursurile unei instituții(dacă "da", ce profil?) sau lucrezi într-un domeniu(dacă "da", care?)? - Nu.
 8. Contact owner »Steam terminatorul82 https://steamcommunity.com/profiles/76561198894476507/ Moderatori categorie » NaRUTO Sub-Forumuri » [CS] REGULAMENT [CS] ANUNȚURI [CS]STAFF SERVER [CS]CERERI ADMIN/SLOT/VIP -ADMIN -SLOT -VIP [CS] ABSENȚE/RETRAGERI -ABSENTE -RETRAGERI [CS] RECLAMAȚII ADMINI [CS]CERERE UNBAN [CS]CONCURSURI SERVER [CS]DISCUTII [CS]ARHIVA (CS sa fie cu albastru daca se poate) DNS+Link cerere DNS » CS.TOP-GAMING.RO Link Gametracker » https://www.gametracker.com/server_info/193.84.64.136:27015/
 9. 1. Numele deţinătorului/deținătorilor: NaRUTO 2. Contact(SKYPE , STEAM , Y!M , ETC): Steam terminatorul82 ( https://steamcommunity.com/profiles/76561198894476507/ 3. Ați aplicat pentru a deveni membru în grupul de GameTracker.Com?: Da 4. Joc: cs 1.6 5. Mod: Clasic 6. IP: 193.84.64.136 7. Port: 27015 8. Numărul sloturilor: 32 9. DNS dorit: Cs.Top-Gaming.Ro 10. Link Statistici(GT.COM/GS.COM/ETC): https://cache3.gametracker.com/server_info/193.84.64.136:27015/ 11. Veți utiliza TS3(TEAMSPEAK3)?: Da 12. Firma de hosting unde este găzduit: Găzduire Jocuri

CU STIMA SI RESPECT TOP-GAMING.RO