• Announcements

  • AssAssiN

   Regulament General   04/12/2019

   Acest regulament se aplica pentru toate categoriile de membri inregistrati in comunitatea www.top-gaming.ro
   Regulamentul este aplicat in toate categoriile apartinatoare forumului deoarece indiferent de grad, regulamentul este scris si respectat de toata lumea.


   1. Username/profil/avatar/semnatura
   1.1 User name/Display name sa nu contina cuvinte vulgare sau tenta rasista. Sa fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativa a forumului.
   1.2 Avatarul/Semnatura sa nu contina poze pornografice/tenta rasista sau care fac referire la acte de cruzime fata de oameni/animale. Interzise sunt si imaginile de tip 'NSFW' (not safe for work) deoarece printre noi sunt si membrii ce ne viziteaza de la locul de munca ori spatii publice, in aceasta categorie se incadreaza in general pozele adulte +18
   1.3 Semnatura trebuie sa contina doar o poza deoarece semnatura nu reprezinta o galerie de poze si wallpapers.
   1.4 Este interzisa atasarea clipurilor video in semnatura.
   1.5 Inregistrarea mai multor conturi de pe aceasi adresa IP (Internet Protocol) este sanctionata cu suspendarea permanenta a tuturor conturilor/stergerea contului.

   2. Deschiderea unui nou topic (thread)
   2.1 Asigurati-va ca sunteti in categoria potrivita inainte de a deschide un nou topic.
   2.2 Folositi-va de 'Search' inainte de a deschide un topic deoarece este posibil sa existe deja un topic cu aceasi linie de subiect.
   2.3 Dati un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un raspuns cat mai rapid posibil.
   2.4 Nu este permisa deschiderea sau sustinerea prin postare a subiectelor (topic) ce sunt menite sa stocheze informatie irelevanta ca urmare incalcandu-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc.

   Exemplu: Daca intampini greutati la schimbarea avatarului, nu pui un titlu sec "problema" ci pui "problema schimbare avatar" astfel atunci cand un administrator ori moderator cauta problemele dupa cuvintele cheie "problema" , "avatar" , "schimbare" sa iti gaseasca mai rapid topicul si sa te ajute.

   3. Limbajul
   3.1 Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea permanenta pe forum
   3.2 Nu toleram insultarea membrilor inregistrati in comunitate indiferent de limba (in engleza, germana orice alta limba). Provocarea la cearta/injurii fiind de asemenea pedepsita cu suspendare temporara ori permanenta de la caz la caz.
   3.3 Jignirea cu tenta rasista este sanctionata cu suspendare permanenta.
   3.4 Sanctiunile sunt aplicate si in cazul mesajelor private (PM) din forum
   3.5 Limbajul neadcvat reprezinta si cenzura partiala a cuvintelor vulgare.

   4. Reguli de postare
   4.1 Off-topic/post-hunt/spam
   4.1.1 Off-topic reprezinta un post ce nu are legatura cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis.
   4.1.2 Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu si intelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se considera post-hunt.

   Exemplu: "salut" "tare" "frumos" "misto"
   Raspuns "generic" reprezinta afirmatiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legatura cu subiectul, exemplu "Imi place jocul, l-am jucat si e fain" poate fi considerat raspuns "generic" deoarece nu este un raspuns dezvoltat ori inconstient despre subiectul respectiv. 

   4.1.3 Daca s-a incalcat regulamentul printr-un post, cei ce vor sustine printr-un text "closed si warn" , "Ban bann" vor fi sanctionati pentru post-hunt. Pentru a reclama/anunta utilizati comanda report situat sub avatarul celui pe care doriti sa il raportati.
   4.1.4 Spam defineste postarea excesiva intr-o anumita categorie cu topicuri/posturi inutile sau cu acelasi subiect/raspuns.

   4.2 Dublu-post
   4.2.1 Nu este permisa dubla-postare, utilizati butonul edit. Nu este considerata dubla-postare daca cele doua posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore.
   4.2.2 Nu se considera dubla-postare daca intervalul este unul de cateva secunde deoarece se poate produce un conflict de conexiune ce are ca efect o rapida dubla-postare.

   4.3 Utilizarea excesiva/abuziva a colors/smiley/fontsize este interzisa
   4.3.1 Colors, fontsize sunt utilizate pentru a scoate in evidenta o idee, un fragment dintr-o propozitie nu pentru a "picta" orice post/subiect.
   4.3.2 Membrii ce incalca majoritate regulamentele 4.1 / 4.2 / 4.3 pot risca sanctionarea prin stergerea partiala sau totala a posturilor de pe forum estimandu-se un procent de 90% spamuri. Astfel recomandam, membrii ce incurajeaza Off-topic sau Post-hunt sa renunte la aceasta idee deoarece vor avea toate posturile sterse iar timpul este pierdut.

   5. Pirateria (warez)
   5.1 Interzisa este deschiderea oricarui subiect despre piraterie (warez)
   Urmatoarele subiecte vor duce la suspendare permanenta fara drept de apel:
   Instructiuni, discutii sau adrese despre cum ruleaza un program piratat, includem si crack-urile.
   Cererea sau publicarea de serial number-uri sau crack-uri.
   Cererea sau publicarea de DLC-uri.
   Cererea sau publicarea de trackere. (sursa torrente)
   Adrese de descarcare a unor aplicatii cu continut asupra careia nu aveti drepturi de autor. (exceptie adresele oficiale ce permit si lanseaza gratuit soft-ul lansat/creat de ei)
   Reclame serverelor private sau afirmatii ce sustin privatul gratuit.
   Exemplu: Afirmatiile de genul, hai joaca "moka" pe www.ewkew.ro decat sa joci pe oficial cu taxa lunara.

   6.Reclama\Spam
   6.1 Reclama face referire la prezentarea unui site in scopul de a atrage cat mai multi vizitatori. Orice post, semnatura, avatar sau mesaj privat de acest gen va fi sanctionat cu suspendarea permanenta a membrului.
   Exemplu: Intrati pe cea mai tare comunitate www.qwieojm.netos care e cea mai tare comunitate din lume!
   6.2 Nu este considerata reclama precizarea unor pagini cu scop informativ.
   Exemplu: Un membru doreste sa isi achizitioneze o placa video iar alti membrii recomanda pagini sau magazine online in domeniu.
   6.3 Adrese cu redirectionari catre pagini ce prezinta niste oferte sunt interzise si duc la suspendarea temporara ori permanenta dupa caz, in aceasta categorie sunt incluse si adresele de referinta catre jocurile directe in browser.
   Exemplu: Da click sa castigi un iphone, Fa bani pe net cu click

   7. Report
   7.1 Utilizati functia report in cazurile incalcarii regulamentului ori considerarii unei nedreptati in caz de sanctionare. Neconformarea duce la ignorarea problemei si nerezolvarea ei.
   7.2 Reportul nu reprezinta mesajele private catre echipa administrativa, nu utilizati functia de report daca nu intampinati cu adevarat o problema.

   8. Regulamente pe sectiune
   8.1 Unele sectiuni ale forumului sunt guvernate separat de un regulament local. Recomandam citirea cu atentie a regulamentelor pentru a va asigura ca nu veti fi sanctionati.

   In atentia cititorului!

   • Necunoasterea regulamentului nu este o scuza plauzibila.
   • Inregistrarea unui cont pe forumul http://www.top-gamingi.ro/forum reprezinta acodrul in legatura cu regulamentul sus mentionat.
   • Incalcarea regulamentului este sanctionat dupa caz cu warn/suspend in functie de nivelul incalcarii sau daca membrul respectiv mai are la activ incalcari ale regulamentului.
   • Cererea de accese, grade pe forum este si ea interzisa. Persoanele din conducerea comunitatii vor selecta si contacta potentiali membri participanti la selectia si dezvoltarea echipei administrative.
   • In orice alta situatie neprevazuta de regulament, conducerea comunitatii are ultimul cuvant.
   • Regulamentul poate suferi modificari in timp, recomandam recitirea lui periodica, multumim

LAiR

GFX Designers
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About LAiR

 • Rank
  Designer TOP-GAMING
 • Birthday
 1. Pentru pasionatii de design In primul rand, legat de aspect, sunt tutoriale prin tot inconjorul internetului. In al doilea rand, dimensiunea unui avatar/semnatura/logo este foarte importanta, exemplele le veti gasi mai jos. Avatar: 150x250 150x300 Semnatura: 600x200 500x150 Aceste dimensiuni nu sunt obligatorii. Dar sunt modelele pe care 80% din oameni le folosesc. In al treilea rand, fontul trebuie sa fie cat mai atractiv. Mai jos aveti o lista cu fonturile folosite de majoritatea. Lista fonturilor de folosit: Bebas Neue Angilla Tattoo Script Buffet Script Crushed Ar Destine Harbell Birt of a Hero Art Brush Arual Birds of Paradise Cellos Script Echinos Park Script FeliX la Compagnie des Ombres Lighthouse Luna Bar Magnolia Masterics Pharmount Phraell Remachine Script Star Avenue Tribal Script Ventography Wolf in the City Light Billion Stars Intrique Script Southern Aire Motion Picture Impregnable Yaquote Script Dollie Script Qaskin Stainy Bira Bronze Script Rurable Prime Script Backpack January Script Filbert Color Optien Faltura Ringer R Tevegraphy Walk da Walk Capture IT Devil Breeze Blacklisted El Diablo Railway to Hells Signarita Zhai
 2. Salut, dupa cum vedeti si in titlu aici am sa pun toate tumblr-urile pe care le-am gasit eu pana acum. daca o sa mai gasesc tumblr-uri cu stock-uri frumoase am sa dau edit. 1. http://shadyyart.tumblr.com/ 2. http://toca98.tumblr.com/ 3. http://authenticator03.tumblr.com/ 4. https://kidsssgfx.tumblr.com/ 5. http://rzvn-art.tumblr.com/ 6. http://tudorgfx.tumblr.com/ 7. http://hazardgfx.tumblr.com/ 8. http://chill-lab.tumblr.com/ 9. https://ezengod.tumblr.com/ 10. http://gangelsgfxarts.tumblr.com/ 11. http://kinoluxury.tumblr.com/ 12. http://run-all-night.tumblr.com/ tin sa precizez ca nu sunt tumblr-urile mele, pur si simplu sunt toate pe care le-am intalnit eu pana acum, daca aveti si voi tumblr-uri frumoase lasati un mesaj la "profile" feed la mine.
 3. FAQ

  1. Ce este GFX Academy? Este un proiect lansat de catre echipa GFX Designers pentru a reduce continutul de proasta calitate postat in masa (prin asta ma refer la vesnicele tutoriale blur, lucrarile LQ si multe alte minunatii ce inca mai apar si in ziua de astazi in Galerie). Noi vom incerca sa va impartasim din cunostintele noastre dobandite de-a lungul timpului. 2. Cine poate participa in cadrul acestui proiect? Oricine atata timp cat da dovada de seriozitate. Nerespectarea acestei minime cerinte va duce la excluderea persoanei in cauza din proiect. 3. Cum se va derula acest proiect? Dupa scurt timp de la postarea acestui topic vor avea loc Inscrierile. Acestea se vor face sub forma de test plecand de la realizarea unui avatar. De ce am ales acest lucru? Prin acest mod se vor testa cunostintele privind redimensionarea unei imagini, pozitionarea coerenta a unor elemente grafice si alegerea unui text potrivit pentru lucrarea respectiva. Candidatii vor fi repartizati si supusi unor probe pentru a invata astfel lucruri esentiale si tehnici noi. Dupa finalizarea acestor probe si pe baza resurselor disponibile, acestia vor fi testati pentru a se stabili astfel un clasament. 4. Tutorialele vor fi originale? In mare parte, da. Acestea vor fi realizate sub format text si vor fi atasate imagini sugestive. 5. Daca ma inscriu si devin inactiv dupa o perioada de timp, ce se va intampla? Daca constatam inactivitate in cazul unor candidati, acestia vor dispune de o saptamana drept perioada de revenire.
 4. Suport Asistenta In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri cu privirea la desfasurarea acestui proiect, noi va raspundem in cel mai scurt timp posibil.
 5. SOTW -Signature of the Week/Semnatura Saptamanii- Acest concurs se bazeaza pe crearea unor semnaturi speciale, de la 0 fara nici un fel de ajutor,care pe urma va fi ales de catre utilizatorii forumului ca fiind cea mai buna. Regulament SOTW: La acest concurs pot participa toti utilizatorii inregistrati Dimensiunile sunt: 350x120 pixeli - 450x320 pixeli Creatia trebuie sa contina textul: "SOTW TOP-GAMING" Creatile animate NU sunt permise Sunt interzise semnaturile cu continut pornografic Nu va folositi de creatiile altora Participantii la concurs nu au voie sa voteze sau sa se voteze Respectati cerintele si tema saptamanii, in caz contrar ve-ti fi descalificati Creatiile vor fi numerotate dupa numele utilizatorului ,iar votarea se va face printr-un sondaj Nu aveti voie sa participati cu lucrari vechi Lucrarile nu au voie sa fie postate nicaieri pana la finalizarea editiei la care participa Odata trimisa lucrarea ,nu mai poate suporta modificari. Lucrarile le ve-ti trimite organizatorului prin PM [ @LAiR ] Daca nu se vor strange minim 2 lucrari, concursul va fi anulat in saptamana respectiva Pastrati fisierul .psd Nu uitati, acesta este un concurs de creatie sub anonimat. Cea mai buna lucrare va castiga prin munca prin care a fost creata. Prin urmare nu aveti voie sa puneti lumea sa va voteze Falsificarea voturilor v-a duce la eliminarea lucrarii din comepetitie si interzicerea proprietarului la a mai participa 2 editii consecutive Doar cei cu minim 50 de posturi pot vota. Aceasta regula se suspenda, daca userul are o activitate foarte mare pe platforma design (asta inseamna lucrari uploadate si implicare) La fiecare editie vor putea participa maxim 20 de persoane Daca unuia dintre participanti i se interzice participarea consecutiva, iar dupa revenirea sa ajunge la vechile obiceiuri (falsificare de voturi), el v-a fi banat in sectiunea SOTW permanent Orice injurii adresate organizatorilor se pedepsesc cu ban Daca administratorul sectiunii (organizator) considera ca s-au sabotat rezultatele votarii de un user, ce a votat unul dintre participanti, fara implicarea acestui user pe platforma design, fara nici o discutie votul poate fi anulat de organizator ATENTIE Lucrarea v-a fi descalificata fara nici o discutie daca : primeste voturi de la membrii cu activitati similere in comunitate cu cele ale proprietarului ( toti activeaza pe acelasi server ) sau proprietarul are relatii apropiate cu cel ce voteaza . Adica : Daca vad oameni care nu au nici o treaba cu sectiunea de design sau cu arta in general , dar se joaca si admineaza pe acelasi server cu proprietarul lucrarii, concurentul v-a fi descalificat , ca prima abatere . Daca se repeta si pe viitor sistemul de votare , concurentul v-a fi banat pe aceasta sectiune . Nu imi spuneti mie ca oamenii aia vin in masa (cate 4-5) asa singuri aici din proprie initiativa sa voteze . Nu intra aici sa voteze nici cei ce sunt obsedati sa uploadeze zilnic pe platforma de design. Program: Luni: Alegerea temei Luni - Duminica ( 20:00 PM ): Trimiterea lucrarilor Luni - Sâmbătă ( 20:00 PM ): Votarea Duminica: Afisarea rezultatelor
 6. GFX Arena este o competitie care are rolul de a promova lucrarile de calitate si originalitate. Cele mai creative lucrari vor fi nominalizate de echipa de designeri sa concureze intr-un battle. In aceasta competitie organizatorii vor alege cele mai bune lucrari din saptamana respectiva si vor fi nominalizate intr-un battle. Ceilalti designeri vor vota care cea mai buna lucrare. Proprietarii lucrarilor o sa fie trecuti intr-un clasament special. Regulament: Cei care sunt alesi sa participe in GFX Arena nu au dreptul la vot. PSD-ul sa fie salvat. Organizare: Deocamdata nu este ales programul deoarece nu sunt destui membri in echipa de designeri.
 7. Cum te numești? Câți ani ai? Din ce oraș ești? Descrie-te în câteva cuvinte și lasă-ne o modalitate de contact. - Ma numesc Sebastian, am 13 ani (14 soon) si sunt din Arad. Deocamdata incerc sa ma preocup de scoala pe langa manageriatul echipei Encrinity. Sunt pasionat de cursele de masini (Formula 1). De ce dorești acest grad? Consideri că ai experiența necesară exercitării acestui acces? - Doresc acest grad de 'Designer' deoarece comunitatea este la inceput si are nevoie de cineva cu experienta si cu timp a se ocupa de aceasta categorie. Pe ce secțiune ți-ai dori să activezi în principal și de ce? Faci parte dintr-un proiect anume? Oferă-ne câteva detalii. - Pe partea de Design / Cereri / Tutoriale Cât timp petreci pe forum? - Deocamdata nu am niste ore fixe. Dar sigur minim o ore pe zi. Ai avut vreun conflict cu un membru din Administrația Top-GaminG(dacă "da", cu cine?)? Ce părere ai despre administrație și ce ai schimba? - Nu. Deocamdata nu pot sa imi spun parerea despre staff doar despre Puby fondatorul acestei comunitati si AssAssin care este Web Developer-ul acestei comunitati, sunt niste baieti de treaba cu capul pe umeri care stiu ce isi doresc. Ce propunere ai pentru forumul nostru pe care dorești să o expui? Ce ți-ar mai place să fie schimbat/îmbunătățit? - Deocamdata nu pot sa propun nimic deoarece comunitatea este noua si nu au fost expuse toate lucrurile. Urmezi cursurile unei instituții(dacă "da", ce profil?) sau lucrezi într-un domeniu(dacă "da", care?)? - Nu.
 8. Nume :LAiR Vârstă :14 soon Contact : steamcommunity.com/id/thelair Localitate / Județ : Arad O scurtă descriere despre tine : Ma numesc Sebastian si sunt din Arad. Am frumoasa varsta de 13 ani (14 in iunie) si deocamdata sunt managerul echipei Encrinity. Care este ocupația ta : Scoala, Manager Encrinity. Cum ai aflat de noi ? : Normal de la prietenul meu drag Puby. Notă acordată comunității : De la prima vedere 9. ( Nu am grad ca sa dau 10) Ai dat "LIKE" la pagina noastra de FACEBOOK ( CLICK HERE ) : Nu folosesc FACEBOOK.

CU STIMA SI RESPECT TOP-GAMING.RO