• Announcements

  • AssAssiN

   Regulament General   04/12/2019

   Acest regulament se aplica pentru toate categoriile de membri inregistrati in comunitatea www.top-gaming.ro
   Regulamentul este aplicat in toate categoriile apartinatoare forumului deoarece indiferent de grad, regulamentul este scris si respectat de toata lumea.


   1. Username/profil/avatar/semnatura
   1.1 User name/Display name sa nu contina cuvinte vulgare sau tenta rasista. Sa fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativa a forumului.
   1.2 Avatarul/Semnatura sa nu contina poze pornografice/tenta rasista sau care fac referire la acte de cruzime fata de oameni/animale. Interzise sunt si imaginile de tip 'NSFW' (not safe for work) deoarece printre noi sunt si membrii ce ne viziteaza de la locul de munca ori spatii publice, in aceasta categorie se incadreaza in general pozele adulte +18
   1.3 Semnatura trebuie sa contina doar o poza deoarece semnatura nu reprezinta o galerie de poze si wallpapers.
   1.4 Este interzisa atasarea clipurilor video in semnatura.
   1.5 Inregistrarea mai multor conturi de pe aceasi adresa IP (Internet Protocol) este sanctionata cu suspendarea permanenta a tuturor conturilor/stergerea contului.

   2. Deschiderea unui nou topic (thread)
   2.1 Asigurati-va ca sunteti in categoria potrivita inainte de a deschide un nou topic.
   2.2 Folositi-va de 'Search' inainte de a deschide un topic deoarece este posibil sa existe deja un topic cu aceasi linie de subiect.
   2.3 Dati un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un raspuns cat mai rapid posibil.
   2.4 Nu este permisa deschiderea sau sustinerea prin postare a subiectelor (topic) ce sunt menite sa stocheze informatie irelevanta ca urmare incalcandu-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc.

   Exemplu: Daca intampini greutati la schimbarea avatarului, nu pui un titlu sec "problema" ci pui "problema schimbare avatar" astfel atunci cand un administrator ori moderator cauta problemele dupa cuvintele cheie "problema" , "avatar" , "schimbare" sa iti gaseasca mai rapid topicul si sa te ajute.

   3. Limbajul
   3.1 Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea permanenta pe forum
   3.2 Nu toleram insultarea membrilor inregistrati in comunitate indiferent de limba (in engleza, germana orice alta limba). Provocarea la cearta/injurii fiind de asemenea pedepsita cu suspendare temporara ori permanenta de la caz la caz.
   3.3 Jignirea cu tenta rasista este sanctionata cu suspendare permanenta.
   3.4 Sanctiunile sunt aplicate si in cazul mesajelor private (PM) din forum
   3.5 Limbajul neadcvat reprezinta si cenzura partiala a cuvintelor vulgare.

   4. Reguli de postare
   4.1 Off-topic/post-hunt/spam
   4.1.1 Off-topic reprezinta un post ce nu are legatura cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis.
   4.1.2 Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu si intelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se considera post-hunt.

   Exemplu: "salut" "tare" "frumos" "misto"
   Raspuns "generic" reprezinta afirmatiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legatura cu subiectul, exemplu "Imi place jocul, l-am jucat si e fain" poate fi considerat raspuns "generic" deoarece nu este un raspuns dezvoltat ori inconstient despre subiectul respectiv. 

   4.1.3 Daca s-a incalcat regulamentul printr-un post, cei ce vor sustine printr-un text "closed si warn" , "Ban bann" vor fi sanctionati pentru post-hunt. Pentru a reclama/anunta utilizati comanda report situat sub avatarul celui pe care doriti sa il raportati.
   4.1.4 Spam defineste postarea excesiva intr-o anumita categorie cu topicuri/posturi inutile sau cu acelasi subiect/raspuns.

   4.2 Dublu-post
   4.2.1 Nu este permisa dubla-postare, utilizati butonul edit. Nu este considerata dubla-postare daca cele doua posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore.
   4.2.2 Nu se considera dubla-postare daca intervalul este unul de cateva secunde deoarece se poate produce un conflict de conexiune ce are ca efect o rapida dubla-postare.

   4.3 Utilizarea excesiva/abuziva a colors/smiley/fontsize este interzisa
   4.3.1 Colors, fontsize sunt utilizate pentru a scoate in evidenta o idee, un fragment dintr-o propozitie nu pentru a "picta" orice post/subiect.
   4.3.2 Membrii ce incalca majoritate regulamentele 4.1 / 4.2 / 4.3 pot risca sanctionarea prin stergerea partiala sau totala a posturilor de pe forum estimandu-se un procent de 90% spamuri. Astfel recomandam, membrii ce incurajeaza Off-topic sau Post-hunt sa renunte la aceasta idee deoarece vor avea toate posturile sterse iar timpul este pierdut.

   5. Pirateria (warez)
   5.1 Interzisa este deschiderea oricarui subiect despre piraterie (warez)
   Urmatoarele subiecte vor duce la suspendare permanenta fara drept de apel:
   Instructiuni, discutii sau adrese despre cum ruleaza un program piratat, includem si crack-urile.
   Cererea sau publicarea de serial number-uri sau crack-uri.
   Cererea sau publicarea de DLC-uri.
   Cererea sau publicarea de trackere. (sursa torrente)
   Adrese de descarcare a unor aplicatii cu continut asupra careia nu aveti drepturi de autor. (exceptie adresele oficiale ce permit si lanseaza gratuit soft-ul lansat/creat de ei)
   Reclame serverelor private sau afirmatii ce sustin privatul gratuit.
   Exemplu: Afirmatiile de genul, hai joaca "moka" pe www.ewkew.ro decat sa joci pe oficial cu taxa lunara.

   6.Reclama\Spam
   6.1 Reclama face referire la prezentarea unui site in scopul de a atrage cat mai multi vizitatori. Orice post, semnatura, avatar sau mesaj privat de acest gen va fi sanctionat cu suspendarea permanenta a membrului.
   Exemplu: Intrati pe cea mai tare comunitate www.qwieojm.netos care e cea mai tare comunitate din lume!
   6.2 Nu este considerata reclama precizarea unor pagini cu scop informativ.
   Exemplu: Un membru doreste sa isi achizitioneze o placa video iar alti membrii recomanda pagini sau magazine online in domeniu.
   6.3 Adrese cu redirectionari catre pagini ce prezinta niste oferte sunt interzise si duc la suspendarea temporara ori permanenta dupa caz, in aceasta categorie sunt incluse si adresele de referinta catre jocurile directe in browser.
   Exemplu: Da click sa castigi un iphone, Fa bani pe net cu click

   7. Report
   7.1 Utilizati functia report in cazurile incalcarii regulamentului ori considerarii unei nedreptati in caz de sanctionare. Neconformarea duce la ignorarea problemei si nerezolvarea ei.
   7.2 Reportul nu reprezinta mesajele private catre echipa administrativa, nu utilizati functia de report daca nu intampinati cu adevarat o problema.

   8. Regulamente pe sectiune
   8.1 Unele sectiuni ale forumului sunt guvernate separat de un regulament local. Recomandam citirea cu atentie a regulamentelor pentru a va asigura ca nu veti fi sanctionati.

   In atentia cititorului!

   • Necunoasterea regulamentului nu este o scuza plauzibila.
   • Inregistrarea unui cont pe forumul http://www.top-gamingi.ro/forum reprezinta acodrul in legatura cu regulamentul sus mentionat.
   • Incalcarea regulamentului este sanctionat dupa caz cu warn/suspend in functie de nivelul incalcarii sau daca membrul respectiv mai are la activ incalcari ale regulamentului.
   • Cererea de accese, grade pe forum este si ea interzisa. Persoanele din conducerea comunitatii vor selecta si contacta potentiali membri participanti la selectia si dezvoltarea echipei administrative.
   • In orice alta situatie neprevazuta de regulament, conducerea comunitatii are ultimul cuvant.
   • Regulamentul poate suferi modificari in timp, recomandam recitirea lui periodica, multumim

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 04/23/2019 in all areas

 1. 2 likes
  Data:30.04.2019 Ora:23:58 Minute jucate:20min [CU BOTI,NU ERAU PLAYERI]
 2. 2 likes
  Data:27.04.2019 Ora:23:30 Minute jucate:30min
 3. 2 likes
  Data:26.04.2019 Ora:22:22 Minute jucate:1h
 4. 2 likes
  Data:25.04.2019 Ora:22:19 Minute jucate:0 pentru-ca era gol serveru'
 5. 2 likes
  Data:24.04.2019 Ora:21:54 Minute jucate:1h
 6. 2 likes
  Data:23.04.2019 Ora:20:38 Minute jucate:1h
 7. 2 likes
  Data:22.04.2019 Ora:22:16 Minute jucate:3:10h
 8. 2 likes
  Data:21.04.2019 Ora:21:42 Minute jucate:2:30h
 9. 2 likes
  Data:20.04.2019 Ora:23:39 Minute jucate:1h
 10. 2 likes
  Data:19.04.2019 Ora:21:09 Minute jucate:1:30h
 11. 1 like
  Numele filmului The Forest Genul filmului: Un film de acțiune , horror, aventura! Trailer:
 12. 1 like
  Multumesc de film,si asa caut in fiecare seara un film fain :). Multumesc ca ai ales aceasta categorie
 13. 1 like
  Haideti sa ne cunoastem zic. Doresc sa facem asta pentru a exista o legatura intre noi (o legatura de prietenie), dar nu putem face asta tot timpul daca nu ne cunoastem un pic. Ma numesc Andrei, dar pe server imi puteti spune Smart, deoarece m-am obisnuit cu numele asta la CS. Am 23 de ani, sunt din Iasi,Romania dar de 2 ani stau in Breda, Olanda. Profesia mea este de tatuator de 5 ani. Am o obsesie pentru masini si iesirile noaptea. Pentru mai multe detalii daca doriti sa stiti, ma puteti intreba, dar as prefera sa lasati in topic si descrierile voastre. Spor !
 14. 1 like
 15. 1 like
  ●Daca un tero este prins stand in T spawn cand au ramas mai putin de 45 secunde din runda primeste slay => tero da plant nu sta camp <=. ( excluse situatiile gen 1v4 cel putin ) ●Spam-ul facut de playeri cu mesaje inutile/jignitoare/care contin injuraturi la adresa unei persoane va fi sanctionata cu gag/kick/ban . ● Spam-ul facut cu gloante infinite (ex : spamati portile sau diferite locuri tragand intr.una fara sa va opriti / sa va plimbati pe harta si sa trageti intr.una ) . Ele au fost bagate ca sa nu mai incarcati , si sa va ajute la situatii 1v3 1v4 etc , nu ca sa spamati ca nebunii cu ele peste tot. ● Spam-ul cu sunete !qs in warm-up nu este permis ( maxim 2 qs-uri la warm-up ), cine va face spam cu asa ceva , va primii avertisment apoi remove. ● Spam-ul facut de playerii VIP cu mesaje inutile/jignitoare/care contin injuraturi la adresa unei persoane va fi sanctionata cu gag/kick/ban . ● Cei ce au doublejump nu au voie sa faca exces de el , il folositi de maxim 3-4 ori pe fiecare mapa jucata , in caz contrar primiti warn apoi -1 la vip. Nu aveti voie cu arma in prima runda Nu aveti voie sa injurati pe server sub nicio forma . Nu aveti voie sa faceti reclama pe server la alte servere / site-uri / teamspeak-uri s.a.m.d . Nuaveti voie sa folositi scripturi , programe precum bunnyhop , wallhack , aimhack s.a.m.d . Nu aveti voie cu nickname-uri indecente . Nu aveti voie sa faceti 'caterinca' la adresa celorlalti playeri . Nu campati in turn, gen cbble. Nu aveti voie sa faceti spam cu qs pe chat la warm-up Pentru a anunta un codat folositi say_team:@ [in termeni populari u@ ] . Respectati adminii deoarece ei sunt imaginea serverului . La Intrebarea daca a-ti citit regulamentul se va raspunde cu "Si daca nu vreau" Este strict interzis sa chemati jucatori la competitiv Reclama catre alte comunitati / servere , se sanctioneaza cu ban [ ! ] Incalcarea regulilor duce la avertismente + sanctiuni ! Cei care au vip daca va pasa de ce aveti ar trebuii sa vizitati forum-ul si sa cititi acest regulament , nu este vina noastra daca pe viitor nu veti respecta regulamentul si veti primii remove.
 16. 1 like
  ●Rush-ul este permis doar dupa primele 30 de secunde . Care este prins de la ct ca da rush in primele30 de secunde din runda risca sa primeasca slay. ●Daca un tero este prins stand in T spawn cand au ramas mai putin de 45 secunde din runda primeste slay => tero da plant nu sta camp <=. ( excluse situatiile gen 1v4 cel putin ) ●Spam-ul facut de playeri cu mesaje inutile/jignitoare/care contin injuraturi la adresa unei persoane va fi sanctionata cu gag/kick/ban . Aveti voie sa injurati dar nu jucatorii sau srv. Nu aveti voie sa faceti reclama pe server la alte servere / site-uri / teamspeak-uri s.a.m.d . Nu aveti voie sa folositi scripturi , programe precum bunnyhop , wallhack , aimhack s.a.m.d . Nu aveti voie sa faceti monitor ( un jucator la o echipa , un jucator la cealalta echipa si va dati informatii ) Nu aveti voie cu nickname-uri indecente . Nu aveti voie sa faceti 'caterinca' la adresa celorlalti playeri . Nu campati in turn, gen cbble. Nu aveti dreptul sa comentati decizia unui admin,daca aveti impresia ca a gresit, ii puteti faceti reclamatie PE FORUM urmand sa asteptati raspunsul la topicul facut . Nu toleram nici un fel de reclama: in nume, poza,etc se pedepseste cu BAN PERMANENT. Pentru a anunta un codat folositi say_team:@ [in termeni populari u@ ] . La intrebarea daca ati citit regulamentul se va raspunde cu "box" Respectati adminii deoarece ei sunt imaginea serverului . Este strict interzis sa chemati jucatori la competitiv Cine va face griefing/troll va fii sanctionat cu SLAY in prima instanta, iar urmatoarea tentativa va primii BAN pentru 10-60 de minute. Cererile de UNBAN trebuie facute intr-un interval de MAXIM 72 de ore ( 3 zile) de la momentul banului, altfel cererea este considerata INVALIDA. [ ! ] Incalcarea regulilor duce la avertismente + sanctiuni !
 17. 1 like
  Regula principala : Se poate da ban fara demo doar in prezenta unui owner. La 2 banuri date fara demo -1 .Daca se repeta iar , adminul in cauza va primii helper. Regula de baza -> 1.O sa se raspunda la fiecare cerere de ban/unban/helper etc la maxim 3 zile dupa ce se posteaza pe forum. Daca nu veti face asta o sa primiti avertisment iar la al doilea remove o saptamana si la al treilea remove permanent .(ne dorim staff activ) Regula de baza -> 2.Efectuarea prezentei pe forum zilnic este obligatorie .(ne dorim staff activ) 2.Nu aveti voie sa injurati pe server alti playeri sub nicio forma . 3.Nu aveti voie sa folositi comenzi pe alti admini sub nici o forma , decat in cazuri extreme . 4.Orice pauza trebuie anuntata pe forum la staff only printr.un topic facut personal cu titlul "Absenta nume" 5.La intrebarea daca ai citit regulamentul de admini vei respune simplu "Gold". 6.Helperii daca dau de codati pe server le fac demo apoi posteaza pe staff only acel demo impreuna cu steamid si apoi dau kick la codat. 7. Cine injura pe server alti playeri si nu pastreaza un limbaj decent va primii gag cu durata si motiv , durata incepand de la 2 minute apoi 5 , 10 ,20 etc. 8.Ca admin aveti obligatia de a asculta parerea superiorului vostru [ gradul mai mare ] . 9. Reclamatiile intre admini nu sunt permise pe forum , rezolvarea problemelor o gasiti dand mesaj ownerilor si spunandu-le ce s-a intamplat. 10. Cererile de up pentru admin nu sunt permise , up-ul se ia in functie de activitate si de implicare si cat de bine iti faci treaba. 11. Daca apare o postare noua pe forum si in maxim 3 zile nu raspundeti , aveti avertisment , la a doua abatere remove 7 zile apoi remove permanent. 12. Playerii pe server o sa fie lasati sa injure dar nu pe altii sau sa jigneasca staff-ul . 13. Banul este acordat doar cu demo( sau fara dar cu prezenta unui owner ) ,neprezentarea lui in primele 24/48 de ore duce la avertisment. 14. Adminii sunt obligati sa nu foloseasca comenzile de care dispun in scopuri proprii adica pentru a castiga. 15. Administratorii au dreptul de a-si schimba echipa prin executarea comenzilor !t !ct cand echipele nu sunt balansate correct. 16. Adminii nu au voie sa divulge locatiile altor jucatori, aflate prin folosirea comenzii !ESP, in caz contrar se vor aplica sanctiuni. 17. Ca si membru staff ai responsabilitatea de a te ocupa de server indiferent de situatie,relatii de prietenie,si asa mai departe. 18. Cine face spam cu sunete qs primeste remove! [ ! ] Incalcarea acestor reguli duce la avertisment/downgrade sau chiar remove Cine doreste , specific , nu este obligatoriu sa faceti asta , cand sunteti pe server puteti da urmatoarele mesaje la cateva runde , pe chat : "Top 3 la sfarsitul fiecarei luni castiga vip gratuit o luna de zile" "Vrei goldmember (armura full +molotov+350 dolari per kill) ? Pune csgo.top-gaming.ro la numele tau si scrie urmatoarea runda !goldtag si primesti goldmember" "Preturi si oferte noi la vip , scrie !preturi pentru a vedea" bind c "sm_say Concurs top 3 la sfarsitul lunii castiga vip gratuit o luna ! " bind v "sm_say Vrei armura gratis+grenada+deagle in fiecare runda ? Pune csgo.top-gaming.ro la numele tau , dai retry si scrie !goldtag" Puteti in bind sa editati si sa puneti in loc de sm_say ( mesaj in chat ) sm_csay ( mesaj pe ecran) Tastele le puteti schimba , din z in l,k etc , cum va e mai usor

CU STIMA SI RESPECT TOP-GAMING.RO