• Announcements

  • AssAssiN

   Regulament General   04/12/2019

   Acest regulament se aplica pentru toate categoriile de membri inregistrati in comunitatea www.top-gaming.ro
   Regulamentul este aplicat in toate categoriile apartinatoare forumului deoarece indiferent de grad, regulamentul este scris si respectat de toata lumea.


   1. Username/profil/avatar/semnatura
   1.1 User name/Display name sa nu contina cuvinte vulgare sau tenta rasista. Sa fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativa a forumului.
   1.2 Avatarul/Semnatura sa nu contina poze pornografice/tenta rasista sau care fac referire la acte de cruzime fata de oameni/animale. Interzise sunt si imaginile de tip 'NSFW' (not safe for work) deoarece printre noi sunt si membrii ce ne viziteaza de la locul de munca ori spatii publice, in aceasta categorie se incadreaza in general pozele adulte +18
   1.3 Semnatura trebuie sa contina doar o poza deoarece semnatura nu reprezinta o galerie de poze si wallpapers.
   1.4 Este interzisa atasarea clipurilor video in semnatura.
   1.5 Inregistrarea mai multor conturi de pe aceasi adresa IP (Internet Protocol) este sanctionata cu suspendarea permanenta a tuturor conturilor/stergerea contului.

   2. Deschiderea unui nou topic (thread)
   2.1 Asigurati-va ca sunteti in categoria potrivita inainte de a deschide un nou topic.
   2.2 Folositi-va de 'Search' inainte de a deschide un topic deoarece este posibil sa existe deja un topic cu aceasi linie de subiect.
   2.3 Dati un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un raspuns cat mai rapid posibil.
   2.4 Nu este permisa deschiderea sau sustinerea prin postare a subiectelor (topic) ce sunt menite sa stocheze informatie irelevanta ca urmare incalcandu-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc.

   Exemplu: Daca intampini greutati la schimbarea avatarului, nu pui un titlu sec "problema" ci pui "problema schimbare avatar" astfel atunci cand un administrator ori moderator cauta problemele dupa cuvintele cheie "problema" , "avatar" , "schimbare" sa iti gaseasca mai rapid topicul si sa te ajute.

   3. Limbajul
   3.1 Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea permanenta pe forum
   3.2 Nu toleram insultarea membrilor inregistrati in comunitate indiferent de limba (in engleza, germana orice alta limba). Provocarea la cearta/injurii fiind de asemenea pedepsita cu suspendare temporara ori permanenta de la caz la caz.
   3.3 Jignirea cu tenta rasista este sanctionata cu suspendare permanenta.
   3.4 Sanctiunile sunt aplicate si in cazul mesajelor private (PM) din forum
   3.5 Limbajul neadcvat reprezinta si cenzura partiala a cuvintelor vulgare.

   4. Reguli de postare
   4.1 Off-topic/post-hunt/spam
   4.1.1 Off-topic reprezinta un post ce nu are legatura cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis.
   4.1.2 Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu si intelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se considera post-hunt.

   Exemplu: "salut" "tare" "frumos" "misto"
   Raspuns "generic" reprezinta afirmatiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legatura cu subiectul, exemplu "Imi place jocul, l-am jucat si e fain" poate fi considerat raspuns "generic" deoarece nu este un raspuns dezvoltat ori inconstient despre subiectul respectiv. 

   4.1.3 Daca s-a incalcat regulamentul printr-un post, cei ce vor sustine printr-un text "closed si warn" , "Ban bann" vor fi sanctionati pentru post-hunt. Pentru a reclama/anunta utilizati comanda report situat sub avatarul celui pe care doriti sa il raportati.
   4.1.4 Spam defineste postarea excesiva intr-o anumita categorie cu topicuri/posturi inutile sau cu acelasi subiect/raspuns.

   4.2 Dublu-post
   4.2.1 Nu este permisa dubla-postare, utilizati butonul edit. Nu este considerata dubla-postare daca cele doua posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore.
   4.2.2 Nu se considera dubla-postare daca intervalul este unul de cateva secunde deoarece se poate produce un conflict de conexiune ce are ca efect o rapida dubla-postare.

   4.3 Utilizarea excesiva/abuziva a colors/smiley/fontsize este interzisa
   4.3.1 Colors, fontsize sunt utilizate pentru a scoate in evidenta o idee, un fragment dintr-o propozitie nu pentru a "picta" orice post/subiect.
   4.3.2 Membrii ce incalca majoritate regulamentele 4.1 / 4.2 / 4.3 pot risca sanctionarea prin stergerea partiala sau totala a posturilor de pe forum estimandu-se un procent de 90% spamuri. Astfel recomandam, membrii ce incurajeaza Off-topic sau Post-hunt sa renunte la aceasta idee deoarece vor avea toate posturile sterse iar timpul este pierdut.

   5. Pirateria (warez)
   5.1 Interzisa este deschiderea oricarui subiect despre piraterie (warez)
   Urmatoarele subiecte vor duce la suspendare permanenta fara drept de apel:
   Instructiuni, discutii sau adrese despre cum ruleaza un program piratat, includem si crack-urile.
   Cererea sau publicarea de serial number-uri sau crack-uri.
   Cererea sau publicarea de DLC-uri.
   Cererea sau publicarea de trackere. (sursa torrente)
   Adrese de descarcare a unor aplicatii cu continut asupra careia nu aveti drepturi de autor. (exceptie adresele oficiale ce permit si lanseaza gratuit soft-ul lansat/creat de ei)
   Reclame serverelor private sau afirmatii ce sustin privatul gratuit.
   Exemplu: Afirmatiile de genul, hai joaca "moka" pe www.ewkew.ro decat sa joci pe oficial cu taxa lunara.

   6.Reclama\Spam
   6.1 Reclama face referire la prezentarea unui site in scopul de a atrage cat mai multi vizitatori. Orice post, semnatura, avatar sau mesaj privat de acest gen va fi sanctionat cu suspendarea permanenta a membrului.
   Exemplu: Intrati pe cea mai tare comunitate www.qwieojm.netos care e cea mai tare comunitate din lume!
   6.2 Nu este considerata reclama precizarea unor pagini cu scop informativ.
   Exemplu: Un membru doreste sa isi achizitioneze o placa video iar alti membrii recomanda pagini sau magazine online in domeniu.
   6.3 Adrese cu redirectionari catre pagini ce prezinta niste oferte sunt interzise si duc la suspendarea temporara ori permanenta dupa caz, in aceasta categorie sunt incluse si adresele de referinta catre jocurile directe in browser.
   Exemplu: Da click sa castigi un iphone, Fa bani pe net cu click

   7. Report
   7.1 Utilizati functia report in cazurile incalcarii regulamentului ori considerarii unei nedreptati in caz de sanctionare. Neconformarea duce la ignorarea problemei si nerezolvarea ei.
   7.2 Reportul nu reprezinta mesajele private catre echipa administrativa, nu utilizati functia de report daca nu intampinati cu adevarat o problema.

   8. Regulamente pe sectiune
   8.1 Unele sectiuni ale forumului sunt guvernate separat de un regulament local. Recomandam citirea cu atentie a regulamentelor pentru a va asigura ca nu veti fi sanctionati.

   In atentia cititorului!

   • Necunoasterea regulamentului nu este o scuza plauzibila.
   • Inregistrarea unui cont pe forumul http://www.top-gamingi.ro/forum reprezinta acodrul in legatura cu regulamentul sus mentionat.
   • Incalcarea regulamentului este sanctionat dupa caz cu warn/suspend in functie de nivelul incalcarii sau daca membrul respectiv mai are la activ incalcari ale regulamentului.
   • Cererea de accese, grade pe forum este si ea interzisa. Persoanele din conducerea comunitatii vor selecta si contacta potentiali membri participanti la selectia si dezvoltarea echipei administrative.
   • In orice alta situatie neprevazuta de regulament, conducerea comunitatii are ultimul cuvant.
   • Regulamentul poate suferi modificari in timp, recomandam recitirea lui periodica, multumim

All Activity

This stream auto-updates   

 1. Yesterday
 2. Last week
 3. O scurta descriere : Grinch este cel de-al optulea film de animație produs de Illumination și Universal Pictures. Bazat pe cartea clasică scrisă de Dr. Seuss, Grinch spune povestea unui morocănos cinic care se decide să fure Crăciunul, dar care e întors din drum de o fetiță care adoră Crăciunul. Amuzant, emoționant și frumos vizual, este o poveste universală despre spiritul Căciunului și despre puterea optimismului. Pentru că, pe an ce trece, Crăciunul din orășelul Cinești devine tot mai colorat, mai agitat și mai zgomotos, deranjându-i, astfel, liniștea confortabilă în care viețuiește, Grinch decide să fure odată pentru totdeauna Crăciunul. Pentru asta, se va deghiza în Moș Crăciun, își va înhăma cei doi "reni" la sanie, și va purcede la treabă. În același timp, Cindy, o fetiță a cărei sărbătoare preferată e Crăciunul, plănuiește să-l prindă pe Moș Crăciun, ca să-i spună personal că este recunoscătoare pentru că are o mămică ce muncește din greu ca să aibă grijă de ea singură. Oare va reuși Cindy să-l prindă pe Moș Crăciun? Dar Grinch va reuși, oare, să reducă la tăcere micul orășel Cinești? Trailer :
 4. O scurta descriere : A Dog’s Way Home povesteşte odiseea înduioşătoare a Bellei, o căţeluşă care străbate un drum de aproape 600 km, pentru a-l regăsi pe iubitul ei stăpân, Lucas, student la medicină şi asistent voluntar în spitalul VA. Bella schimbă vieţile multor fiinţe pe care le întâlneşte în drumul ei neobosit - de la un pui de pumă, rămas orfan şi până la un veteran năpăstuit de soartă, Bella aduce bucurie şi alinare tuturor celor pe care-i întâlneşte, cu spiritul său unic şi credinţa sa nestrămutată. Bazat pe îndrăgitul bestseller A Dog’s Purpose, filmul A Dog’s Way Home reprezintă o odisee emoţionantă şi înălţătoare care reliefează puterea iubirii necondiţionate dintre un câine şi stăpânul său. Trailer :
 5. O scurta descriere : Supernatural este povestea lui Sam şi a lui Dean, doi fraţi uniţi de acelaşi destin: ei călătoresc prin pustiul câmpiilor americane cu misiunea de a găsi şi a ucide cele mai înfricoşătoare creaturi ale întunericului, de care oamenii au auzit doar din legende şi superstiţii. În timpul acestei lupte cu răul, Sam descoperă că are o serie de abilităţi paranormale: ciudatele sale viziuni prevestesc moartea celor din jur, dar şi apropierea pericolelor. Încurajaţi de propriul tată să se avânte în această aventură pentru a găsi creatura care le-a ucis mama cu mulţi ani în urmă, cei doi fraţi declanşează o adevărată vânătoare a demonilor: vampiri, vârcolaci şi fantome, acestea sunt doar câteva dintre creaturile cu care Sam şi Dean se confruntă. Trailer :
 6. Clar Helper, parerea mea este ca ar fi bine sa inceapa cu un grad mic, iar daca se descurca, de ce nu, sa aplice pentru admin permanent
 7. Nick: Smart Data: 20.05.2019 Ora: 16:11 (ora Olandei) Minute jucate: BOT's
 8. Bun venit!
 9. Bun venit!
 10. Bun venit!
 11. Nume : Stinga. Vârstă : 15 ani. Contact : 0763520883. Localitate / Județ : Craiova/Dolj. O scurtă descriere despre tine : Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, sunt o fire puternica si nu cedez usor. Stiu sa lucrez in echipa foarte bine, sunt o persoana sincera, cinstita si sociabila. Imi plac persoanele cu care pot sa am o discutie calma. Nu-mi place minciuna, prostia si persoanele care se dau mai importante decat restul lumii. De obicei ma acomodez repede intr-un grup nou. Imi place sa fiu punctual si corect cu toti cei din jur, pun suflet in tot ceea ce fac. De obicei, cand mi se acorda sanse nu o dau in bara. Care este ocupația ta : Elev. Cum ai aflat de noi ? : Facebook. Notă acordată comunității : 9. Ai dat "LIKE" la pagina noastra de FACEBOOK ( CLICK HERE ) : Nu.
 12. Data: 19.05.2019 Ora: 20:05 Minute jucate: 20,am jucat contra BOT's. Edit:Nu am prezicat ca am jucat cu botii.
 13. Ideea e buna si ar putea fi implementata,totusi trebuie sa aflam opinia lui MrX asupra gradului care v-a fi oferit.
 14. Regulament ! Sunteti rugati sa aveti un limbaj cat mai decent. [ + warn, disable , suspend. Depinde de gravitatea limbajului. ] Nu vor fi acceptate posturi de genul tare : "recomand ; o sa ma uit" acestea o sa fie tratate ca spam.[ + warn ] Nu acceptam off topic sau certuri la sectiunea Filme! [ + warn ] Nu veniti cu link-uri de download! [ + warn ] Fara filme cu material pornografic [ + warn ] Daca trec 2 saptamani de cand nu s-a mai raspuns la topicul dumneavoastra si nu va putut ajuta nimeni se va inchide topicul respectiv! Atunci cand deschideti un topic respectati modelul de postare altfel riscati sa primiti suspend 3 zile!! Model Postare : Nick : Genul filmului dorit : Scurta descriere a filmului dorit :
 15. Hmm, buna ideea ta, dar multi vor intra doar pentru acest giveaway. Sincer, eu daca as fi, as face un giveaway cu un grad mic de admin timp de 48 ore sa zic, si asa putem vedea daca acea persoana se potriveste ca admin si putem consolida staff-ul iar el la randul lui va aduce playeri.
 16. Consider ca ar trebui sa facem un mic giveaway ca sa crestem comunitatea.. Nu e obiligatoriu sa doneze fiecare din staff pentru a cumpara acest item... Insa consider ca incepand cu iunie ar trebui sa facem un giveaway cu un item de 10$ sau mai putin. Stiu ca ideea nu e perfecta dar oricine care are ceva de completat o poate face liber.
 17. Nick: JynkWx Link GT: https://www.gametracker.com/player/electronique/188.212.101.14:27015/ Data: 17.05.2019 Ora: 9:40 Minute jucate: 40
 18. TS.TOP-GAMING.RO ^_^

 19. Earlier
 20. o sa ma ocup azi , am fost ocupat si nu am mai intrat , o sa vad azi
 21. Salut tuturor adminilor ! Din cate observ doar eu respect prezenta OBLIGATORIE si nu am o problema cu asta, dar sunt admini care au specificat ca vor sta 20-30 minute pe zi, pe forum. Nu se vede electronique/JynkWx (acesta este nick-ul adminului despre care vorbesc)
 22. Nick: Smart Data: 15.05.2019 Ora: 08:49 (ora Olandei) Minute jucate: Acum fac prezenta pe forum, dupa ce ies de la munca voi intra si pe server
 23. acceptat TC
 24. Nick tau : electronique/JynkWx Orele jucate : [ link-ul cu orele jucate ] :https://www.gametracker.com/server_info/188.212.101.14:27015/top_players/?query=electronique / chiar daca nu am multe ore jucate se poate observa activatatea mea pe server. Steam id: STEAM_0:1:469386166 https://steamcommunity.com/profiles/76561198899038061/ Varsta :16 Experienta SM :Da,am experienta pe serverele csgo,majoritatea fiind rusesti. Ai aplicat in grupul nostru pe steam ? [ https://steamcommunity.com/groups/firstarmyro ] + Invitarea prietenilor ? : Da Motivul pentru care doresti admin :Fiind deseori activ pe server,gasesc jucatori cu nonprofile cu spinbot/wall si consider ca ar trebui banati pentru a nu strica jocul celorlalti. Poti dona ? [ Da / Nu sau skinuri ] :Skinuri in mare parte. Date de contact :Discord JynkWx#8114 sau Steam id:jynkofficial2 Intrii minim 10 minute pe forum pe zii ? Da,pot intra 20-30 minute pe zi. O sa raspund la toate cererile de ban/unban/helper etc ? Da,nu am vreo problema cu asta. Ai citit regulamentul playerilor ? "box" Ai citit regulamentul adminilor ? "Gold" Ai citit regulamentul vip ? "Si daca nu vreau" Poti intra pe server minim 2 ore pe zi ? [ Da/ nu si de ce ? ] In mare pot intra pe server undeva la 1 ora pe zi cand sunt playeri online pentru a ma ocupa de securitatea ingame a serverului.
 25. 𝓕𝓸𝓷𝓭𝓪𝓽𝓸𝓻 𝓟𝓻𝓲𝓷𝓬𝓲𝓹𝓪𝓵 𝓣𝓸𝓹-𝓖𝓪𝓶𝓲𝓷𝓖

 26. Salut, cred că ai gresit categoria. Presupun că ai vrut să faci cerere pe serverul de csgo care este aici: CLICK T/C
 27. 1.Ma numesc Dan.Am 16 ani.Sunt din Chisinau,Republica Moldova. Sunt destul de amuzant,prietenos si respectuos. Discord: JynkWx#8114 2.Deci doresc acest grad fiind ca consider ca serverul are nevoie de mai multi moderatori responsabili si fiind deseori activ pe server ma pot ocupa de securitatea ingame a acestuia.Da am experienta necesara ocupand unele functii pe alte servere majoritatea fiind rusesti. 3.Nu am o sectiune pe care as vrea sa activez insa sunt deschis pentru a activa oriunde e nevoie atat timp cat intra in capactitatile mele. 4.Pai avand in vedere ca am accesat astazi prima oara acest forum nu pot zice ca sunt activ momentan Insa ca fost moderator si helper pe alte servere intru pe forum de doua ori pe zi in functie de timpul pe care il am la dispozitie. 5.Nu,nu am avut nici un conflict cu unul din membrii sau administratorii serverului. 6.Consider ca forumul e decent si nu necesita alte schimbari. 7.Da,merg la liceu studiez profilul uman.
 28. Nick: Smart Data: 09.05.2019 Ora: 17:45 (ora Olandei) Minute jucate: Doar BOT's
 1. Load more activity

CU STIMA SI RESPECT TOP-GAMING.RO